Selecteer een pagina

De beste gerechten voor de lunch

Wanneer je op zoek bent naar lekkere gerechten voor de lunch, kom je er al snel genoeg achter dat er ontzettend veel, lekkere, verschillende soorten gerechten zijn. Zo kun je bijvoorbeeld een heerlijke Italiaanse bol eten met romige en smeuïge smeerkaas van ERU.

Wraps zijn altijd een goed idee voor de lunch

Wanneer je even niet zeker weet wat je wilt eten, is het zeker aan te raden om eens te kijken naar de verschillende recepten die wraps bevatten. Wraps kun je namelijk vullen met allerlei verschillende soorten vullingen. De ene keer kun je je wrap vullen met lekkere, gebakken kip, avocado, rucola en kruidenkaas terwijl je de andere keer juist je wrap kunt vullen met heerlijke zalm, ijsbergsla, courgette en een heerlijke saus bijvoorbeeld! Je hebt altijd enorm veel keuzes wanneer je ervoor kiest om te lunchen met een wrap. Bovendien zijn wraps makkelijk mee te nemen waardoor je deze wraps ook mee kunt nemen naar je werk.

Een tosti maken of lekker je broodje toasten voor de lunch

Een lekkere lunch hoeft natuurlijk helemaal niet lastig zijn om te maken. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om een Oud-Hollandse tosti te maken met heerlijke ham en kaas. Wil je oude kaas proberen op je tosti? Dan is het zeker aan te raden om de website https://eru.eu/onze-kazen/eru-kids/ te bezoeken, aangezien je hier verschillende soorten kazen kunt bestellen. Daarnaast kun je natuurlijk ook altijd je broodrooster erbij halen. Het roosten van je brood zorgt er namelijk voor dat je brood wat knapperig wordt. Vooral avocado op een toast is een heerlijke combinatie. Heb je tijd over? Doe er dan een heerlijk, lekker, gekookt eitje bij! 

Een eitje op brood is altijd een goed idee voor de lunch

Wanneer je echt niet weet wat je moet eten, zit er maar één ding op: pak een ei. Met een ei kun je namelijk ontzettend veel verschillende soorten gerechten maken die je op je brood kunt doen. Zo kun je bijvoorbeeld een gebakken eitje maken met ham en kaas, je kunt een eitje hard of zacht koken of je kunt een heerlijk spiegelei maken voor op je toast. Met een ei heb je in ieder geval heel veel verschillende soorten mogelijkheden, waardoor er altijd wel een gerecht bij zit die je snel en lekker makkelijk kunt maken. Op het internet kun je bovendien ook veel verschillende recepten lezen en uitproberen.